دسته : مدیریت
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 3468 KB
تعداد صفحات : 177
بازدیدها : 382
برچسبها : مدیریت مالی حسابداری سود هموارسازی سود
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمجموعه حاوی 10 مقاله در مورد تحلیلات مالی و حسابداری سود در شرکتها
معرفی مجموعه مقالات حسابداری، مدیریت، مدیریت مالی، سود
بخشی از متن مقالات
ما در این تحقیق به دنبال بررسی ارتباط بین هموارسازی سود و حباب قیمتی بودیم، برای رسیدن به این مقصود تعداد 47 شرکت را طی سالهای -1374 1387 مورد بررسی قرار دادیم. ابتدا شرکت های هموار ساز را از شرکتهای غیرهموارساز با استفاده از مدل ایکل تفکیک نمودیم و سپس برروی آنها با استفاده ازروش همگرایی یوهانسون و جوسیلیوس، تست حباب را انجام دادیم که بدین ترتیب شرکتهای حبابدار از غیرحبابدار نیز تفکیک گردیدند و سپس با استفاده از آزمون خی دو (استقلال) به بررسی رابطه هموار سازی سود و حباب قیمتی پرداختیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که هموار سازی سود و حباب قیمتی دو موضوع مستقل از هم هستند و نمی توان از هموارسازی به عنوان عاملی که باعث شکل حباب قیمتی می شود، نام برد.
بدین ترتیب فرضیه پژوهشی مبنی بر وجود رابطه معنادار بین هموارسازی سود و حباب قیمتی رد می شود و نمی توان هموارسازی سود را عاملی موثر در شکل گیری حباب قیمتی دانست.
چکیده: تغییرپذیری پیش بینی مدیران، از دیدگاه سرمایه گذاران دارای ارزش اقتصادی است. از انگیزه های هموارسازی سود، کاهش میزان خطای پیش بینی سود در دوره آتی در مقایسه با دوره جاری است. سؤال این است که آیا هموارسازی سود، عدم اطمینان نسبت به اطلاعات ارائه شده واحد تجاری را کاهش می دهد؟ اقلام تعهدی کل و اقلام تعهدی اختیاری به عنوان دو معیار هموارسازی سود در نظر گرفته می شوند. عدم اطمینان اطلاعاتی با معیارهای تغییرپذیری بازده سهام، پراکندگی و خطای پیش بینی سود هر سهم اندازه گیری می شود. فرضیه این است که بین هموارسازی سود و عدم اطمینان اطلاعاتی رابطه معناداری وجود دارد. از رگرسیون داده های پانل، مدل اثرات ثابت یا تصادفی و روش حداقل مربعات پانل برای آزمون فرضیه ها استفاده شده است. جامعه ی آماری شرکت های غیرمالی حاضر در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های 84 تا 88 می باشد. نتایج نشان می دهد که بین هموارسازی سود و عدم اطمینان اطلاعاتی واحد تجاری در سطح اطمینان 95 درصد رابطه منفی معنادار وجود دارد؛ ضریب تعیین تعدیل شده نشان می دهد که اقلام تعهدی اختیاری به عنوان معیار هموارسازی سود نسبت به اقلام تعهدی کل، توانایی بیشتری در توضیح عدم اطمینان اطلاعاتی واحد تجاری دارند.
در این پژوهش، رابطه بین حاکمیت شرکتی و سود مشمول مالیات ارزیابی شده است. این ارزیابی از طریق بررسی رابطه بین برخی از معیارهای مهم حاکمیت شرکتی شامل درصد اعضای غیر موظف در ترکیب هیات مدیره، نقش ترکیبی مدیر عامل (دو گانگی وظایف مدیر عامل) و سهامداران نهادی با درصد اختلاف بین سود مشمول مالیات ابرازی و قطعی صورت گرفته است. این موضوع با استفاده از داده های استخراج شده از اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان بورس اوراق بهادار تهران و پرونده های مالیاتی 82 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است. فرضیه های تحقیق با استفاده از آزمون مقایسه میانگین دو جامعه، آزمون t برای یک میانگین و تحلیل رگرسیون آزمون شده است. نتایج تحقیق، بیانگر عدم تفاوت معنادار بین میانگین درصد اختلاف سود مشمول مالیات ابرازی و قطعی در گروه شرکتهایی که معیارهای حاکمیت شرکتی را دارا هستند، با گروه شرکت هایی که معیارهای حاکمیت شرکتی را دارا نیستند، بوده است. این در حالی است که در هر دو گروه شرکت ها، درصد اختلاف بین سود مشمول مالیات ابرازی و قطعی معنادار بوده است.
لیست مقالات
1- محتوای اطلاعاتی جزء غیر عملیاتی سود حسابداری در رابطه با پیش بینی سود و ارزش گذاری حقوق صاحبان سهام
2- بررسی تاثیر هموارسازی سود در شکل گیری حباب های قیمتی در بورس اوراق بهادار تهران
3- بررسی روش های سود باقی مانده، جریان نقد تنزیل شده و تعدیل سود در تعیین ارزش منصفانه ی شرکت در بازار سرمایه
4- تاثیر متغیرهای رشد اقتصادی و آزادی اقتصادی بر عدم شفافیت سود
5- هموارسازی سود و عدم اطمینان اطلاعاتی
6- بررسی ارتباط سود تلفیقی با قیمت سهام قبل و بعد از تجدید نظر در استاندارد حسابداری شماره
7- عوامل مؤثر بر دقت سود پیش بینی شده توسط شرکت ها شواهدی از: بازار بورس و اوراق بهادار تهران
8- رابطه حاکمیت شرکتی و سود مشمول مالیات شرکت ها
9- تحلیل تأثیر متقابل عوامل مؤثر بر رفتار سودآوری در بنگاه های خرده فروشی (مطالعه موردی فروشگاه های زنجیره ای شهروند)
10- بررسی رابطه مالکیت و کیفیت سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
خرید و دانلود آنی فایل